Vinařství Springer
GOURMET GRIL MENU A VÍNA SPRINGER
Vinařství Springer Vám nabízí jedinečný zážitek Grilování s mistry kuchaři.
Tyto speciální akce jsou pouze na objednávku.
Ukázka dříve připravovaných menu
- Tartar z pohořelického pstruha na opečené polentě, želé s bazalky s pěnou z uzeného pstruha, puré ze sušených tomatů
- Hráškové kapučíno s domácí slaninou (gril)
- Pozvolna pečená skopová kýta (gril) na červeném víně s kedlubnovým pyré, drobenkou s červené řepy a jahod
- Pečené holoubátko (gril) s cibulovým pyré, brusinkovým pudinkem, glazovanou šalotkou a chipsy ze sušených hřibů
Šéfkuchař Petr Zuček
Šéfkuchař restaurace Sal de Mar NH Olomouc. Pracoval v pětihvězdičkových londýnských hotelech a restauracích,ve společnosti Marriott, v hotelu Intercontinental a na pozici Sous chef pro společnost Exlusive Hotels v Penny hill Parku, jehož tým obdržel michelinskou hvězdu. Motto: „Jsem toho názoru, že jen správná úprava a nekomplikovaná příprava dává vyniknout samotné chuti hlavní suroviny.
Šéfkuchař René Vrba
Po hotelové škole v rakouském Bad Leonfeldenu působil v restauraci Botenwirt ve městě Spital am Pyhrn a následně absolvoval hotelovou školu v Českých Budějovicích. Pracoval v restauraci Papa´s Living Restaurant. V současné době pracuje v Golfhotelu Metzenhof a ve Vivid catering. Je absolventem kulinářské akademie. Motto: Respekt k jídlu je respekt k životu, pro to kým jsme a pro to co děláme.